Åpent …2024  -  SELVBETJENING -  opplyst Juletreskog 

Hogg ditt eget Juletre i vår egen Juletreskog på Solli i Asker.
Velkommen til oss på Juletregården

Trygve Martin Sundelius

Vi planter små juletrær som er 20 cm hvert år i vår egen skog og etter 12-14 år når de en høyde på 2m+og da kan de bli Juletre hjemme i din stue.
Trærne er Klassisk Norsk Gran, økologisk dyrket (ikke sprøytet med gift), de er plantet i sitt naturlig skogsterreng der de egentlig hører hjemme og ikke på ett jorde.
Det er sentvoksende Juletrær som alle har sitt eget særpreg og blir utseende messing forskjellig i form. 
Gå en tur rundt i juletreskogen , nyt naturen og roen, kjenn duften av gran og let etter akkurat ditt spesielle tre og hugg det selv.
Husk du får ikke ferskere Jule tre enn du hugger selv !
Det kan også anbefales å ta en tur i Juletreskogen når mørket kommer smygende, Juletreskogen er opplyst,  ta på en hodelykt og jakt på ditt eget spesielle Juletre !
Prøv  Klassisk Norsk Gran som Juletre i år !
KLASSISK NORSK GRAN er det mange forbinder med Jul og tradisjoner. For mange blir det ikke jul uten den nydelige duften av gran. Mange mener at granen mister i overkant mange barnåler, mye av årsaken til dette er at Juletreet er hugget for tidlig hos produsent.
Det er fullt mulig å lykkes med Klassisk Norsk Gran Juletre uten at den mister for mange barnåler, følg våre enkle tips.


Økologisk dyrket stedbunden Solli Furu.  
Vi har mange furu Juletre i produksjon men det tar noen år til de er 2 meter.

TIPS - STELL av JULETREET !

Husk å skjære ett nytt snitt på min.2 cm av Juletreet før du setter det i vann første gangen, ikke fjern eller spikk av barken nederst på treet. 

Hvis det er kaldere enn 3 minusgrader , akklimatiser treet 1 døgn før du tar det inn i stua. Sett treet i en bøtte med vann i en bod/garasje (som er kaldere enn innetemperatur) og la det stå der ett døgn.

Store tre drikker mye vann og særlig første døgnet. Derfor kan det være lurt å sette treet første døgnet inne i en bøtte med varmt vann (60-70 grader). 

Hvis du setter Juletreet rett i Juletrefoten, fyll på med varmt vann(60-70 grader ) . Unngå å plassere treet nær varmekilder.

Etterfyll med friskt vann hver dag i Juletrefoten, Juletreet kan trekke mye vann og særlig første døgnet etter at du har tatt det inn. Husk at store trær trenger mye vann.

Juleregården v/TM Sundelius,

epost :post@juletregarden.no,  tlf.nr: 90 83 45 63