JULETRE I POTTE 

Skap Julestemning med Juletregårdens egne MINI JULETRE .Norsk gran ca.50 cm høye, økologisk dyrket, flott høyde som passer perfekt som pynt på ett bord.. 

For ekstra stemning sett på litt lys, pynt. Kan stå både ute & inne.

Husk å vanne hvis du vil ha det lille juletreet ditt inne så det ikke tørker !

 Pynt ett Juletre ute som gir lys og glede i den mørke tiden !

Pynt i hagen, foran inngangspartiet, på verandaen, hjemme på hytta...

Enkelt Utejuletre Feste

Jernstang til bruk i blomsterbed, plenen , gårdsplassen....

1.

Slå ned jernstangen i bakken med en hammer. Hvis det er litt løse masser, jord etc.  og det er minusgrader kan du også helle på litt vann så jernstanga fryser fast.

2.

Sett Juletreet på bakken med stammen så tett som mulig sett inntil jernstanga.

3.

Ta en strips rundt Juletrestammen og jernstanga og stram til, gjennta dette 4-5 steder på stammen så Juletreet står fast og stødig inntil jernstanga.

FERDIG !

 

TIPS - STELL av JULETREET !

Husk å skjære ett friskt snitt av stammen på Juletreet min. 2 cm . første gang du setter det i vann, unngå å fjerne , spikke av barken på treet.

Hvis det er kaldere enn 3 minusgrader , akklimatiser treet 1 døgn før du tar det inn i stua. Sett treet i en bøtte med vann i en bod/garasje (som er kaldere enn innetemperatur) og la det stå der ett døgn.

Jo større omkrets og jo høyere Juletreet er, jo mere vann drikker treet når det blir tatt inn, og særlig første døgnet. derfor kan det være lurt å la juletreet stå inne i huset første døgnet i en bøtte med friskt varmt vann (60-70 grader)før du flytter det over i juletrefoten. 

Hvis du setter treet rett i juletrefoten fyll den opp første gang med varmt vann, 60-70 grader.

Unngå å plassere Juletreet ved en varmekilde som f.eks.varmeovn, peisovn eller i nærheten av en varmevifte for da tørker Juletreet lettere ut. 

Husk at Juletreet er en ferskvare og trenger vann for å holde seg friskt. Etterfyll med friskt vann hver dag i juletrefoten, fint med en juletrefot med plass til mye vann. Juletreet kan trekke mye vann og særlig første døgnet etter at du har tatt det inn. 

HUSK STORE TRÆR trenger MYE VANN !

Lykke til og GOD JUL !

 

VÅR NABO SOLLI GÅRD

Besøk vår nabo på Solli Gård, de tilbyr aktiviteter for store og små. De har hester som du kan leie til ridning, mange andre dyr, kafe og flott akebakke. For mer info besøk , Solli Gård på FaceBook.